CHP BUCA KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI PERVİN SENEM, SEÇİM ÖNCESİ İLK KEZ BUCA TV'YE KONUŞTU

CHP BUCA KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYI PERVİN SENEM, SEÇİM ÖNCESİ İLK KEZ BUCA TV'YE KONUŞTU
07 Şubat 2020 - 12:48
CHP Buca İlçe Kadın kolları Başkan Adayı Pervin Senem, 23 Şubat seçim öncesinde merak edilen soruları ilk kez Buca Tv’de yanıtladı.

CHP Kadın Kolları Başkanlığı seçimine günler kala, Başkanlık seçimine adaylığını koyan Pervin Senem 6 Şubat Perşembe günü, Bucalıların merak ettiği soruları yanıtlamak için Buca Tv’de, Beste Çengel’in konuğu oldu. Seçim süreci çalışmalarından, kadınlarla ilgili yaşanan güncel sorunlardan ve projelerinden bahseden Pervin Senem Bucalılara, Buca Tv’de, dinamik ve keyifli bir söyleşi eşliğinde planlarını aktardı. Yüksek enerjisi ile dobra şekilde sorulara yanıt veren Pervin Senem; “Hedefim, tüm Bucalı Kadınların bir araya geleceği, kadınların ekonomik özgürlüğünün kazanacağı, sosyal haklarını bileceği, eğitimlerinin destekleneceği ve bağımsızlığını kazanacağı kadınlar için projeler üretmek. Çok küçük yaştan beri siyasetin içerisindeyim ve siyasi yönü bir yana, kadın kollarıyla pek çok kez çalışmalar içerisinde bulundum. Bu işe gönlümü verdim ve sadece Buca’da değil umarım tüm Türkiye’de kadınlar birlik ve dayanışma içerisinde olur. Ancak bir olursak tüm kadınlar, kendimizi kanıtlayabiliriz. Ben zaten kimseye bana oy verin demiyorum. Gelin bizi tanıyın, fırsat verin gelip sizinle tanışalım diyorum.Zaten kendiniz tanıdıktan ve çalışmalarımızı gördükten sonra karar vereceksiniz, kendiniz bizlere katılacaksınız. Kapımız herkese açıktır. Tüm Bucalı kadınlar tek yürek olacağız umarım. Kadınlar bir araya gelirse devrim olur ve bu da çok güzel olur,” diyerek seçim öncesinde tüm kadınları birlik olmaya davet etti

Bizler de stüdyomuza konuk olarak sorularımıza içtenlikle cevap veren Başkan adayımıza teşekkür ederek, seçim süreci içerisinde kendisine başarılar diliyoruz.
Bu haber 3010 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum