CHP Buca'da DEM'lendi.

CHP Buca'da DEM'lendi.
20 Şubat 2024 - 15:59
Reklam
CHP Buca'da DEM’lendi.
DEM Partisi 4 Meclis Üyesi Karşılığında Aday Çıkarmayacak
Buca'da yerel seçimlere az bir süre kala, DEM Partisi'nin CHP ile yapılan anlaşmayla aday çıkarmayacağı iddiaları güçlendi. Siyasi kulislerden sızan bilgilere göre, DEM Partisi, CHP ile 4 meclis üyesi karşılığında anlaşarak aday çıkarmayacak.
Buca’da CHP ve DEM Partisi arasında yapılan anlaşma, DEM'in yerel seçimlerde aday çıkarmamasını içeriyor. Siyasi kulislerden sızan bilgilere göre, DEM Partisi'nin 4 meclis üyesi CHP'nin meclis listesinde seçilecek sıralara yazılması şartını koştuğu ve CHP Adayının ve Parti Kurmaylarınında buna sıcak baktığı iddia edildi.

Bu gelişme, CHP tabanında özellikle ulusalcı kesimler arasında büyük tepkilere neden oldu. CHP'nin DEM Partisi'nden meclis üyesi alarak aday çıkarmama stratejisi, parti içinde tartışmalara yol açtı. Özellikle DEM Partisi'ne karşı kritik yaklaşımları olan CHP üyeleri, bu anlaşmayı sert bir şekilde eleştirdiği konuşuluyor. DEM Partisi ise henüz resmi bir açıklama yapmazken, CHP Buca'da DEM Partisi ile yapıldığı iddia edilen bu anlaşma sonucu, CHP içinde büyük tartışmalara ve tepkilere neden olmuş durumda.
Bu haber 2414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum