CHP Bayraklı'da dayanışma gecesi

CHP Bayraklı'da dayanışma gecesi
17 Ocak 2020 - 11:46
Reklam
CHP Bayraklı'da dayanışma gecesi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ilçe örgütü tarafından organize edilen dayanışma gecesinde konuşan CHP İlçe Başkanı Pınar Susmuş, "'Güçlü örgüt, güçlü belediye' diyerek, çıktığımız bu yolda her daim başarıyı yakalayacağız. Çünkü arkamızda partisine, davasına inanmış, mücadele ruhuyla dolu büyük bir çoğunluk var. Bu birlikteliği büyüteceğiz" dedi. Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, meclis üyeleri, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve CHP il, ilçe yöneticileriyle kongre delegeleri katıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ilçe örgütü, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, il, ilçe yöneticileri, il kongre delegeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve meclis üyeleri dayanışma gecesinde bir araya geldi. Etkinlikte Bayraklı'da birlik, beraberlik ve dayanışmanın her zaman devam edeceği vurgulandı.

 

Ülkenin kurtuluşu CHP'den geçiyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bayraklı'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu bir ortamda yetişmeleri ve gelişmeleri için bir yandan Bayraklı Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz Bayraklı'ya hizmet ederken, diğer taraftan da ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm Bayraklı örgütümüz Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak için ve belediye hizmetlerini halka doğru anlatmak için hizmet veriyor. Bu çok önemli, değerli ve onurlu bir görev. Bu ülkede daha mutlu, huzurlu, dostça ve kardeşçe yaşamamız için mücadele ediyorsunuz. Bu ülkenin kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçiyor. Hukukun, adaletin, özgürlüğün, eşitliğin, bağımsızlığın yolu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçiyor. Biz bunu başarabilecek güçteyiz. Partimizi iktidara taşımak boynumuzun borcudur. Bu vesileyle çiçeği burnunda ilçe başkanımız ve yönetimimizi kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Bayraklı'da dayanışma sürecek

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş da, "Bu tabloyu görmek bizim için büyük onur ve gurur. 'Bayraklı olarak tarih yazacağız' dedik. Bayraklı'nın ilk kadın ilçe başkanı olarak burada görev alıp bu değerli yapıya hitap etmek çok önemli. 'Güçlü örgüt, güçlü belediye' diyerek, çıktığımız bu yolda her daim başarıyı yakalayacağız. Çünkü arkamızda partisine, davasına inanmış, mücadele ruhuyla dolu büyük bir çoğunluk var. İzmir demokrasinin beşiği. Biz de büyük bir kentin önemli bir ilçesinde önemli bir sorumluluğu üstlendik. Demokrasinin beşiği olan bir dille siyaset yapıyoruz. Birlik ve dayanışma Bayraklı'da her zaman devam edecek" dedi.

 

Üzerimize düşeni yapacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise, "Bize düşen görev her zaman örgütümüzün yanında olarak üzerimize düşeni yapmak. Partimizin iktidara gidebilmesi için hep birlikte çalışmak. Ben şu anki resme baktığımda önümüzdeki genel seçimlerde Bayraklı'da oylarımızı ne kadar artıracağımızı dosta düşmana, herkese çok açık ve net göstereceğimize inanıyorum. Çünkü güçlü bir örgütümüz ve idaremiz var. Partimizin ve örgütümüzün her zaman yanında olacağımızı bir kez daha deklare ediyoruz. İnanıyorum ki, il kongre süreci de tamamlandığında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği yolda, hedefleri doğrultusunda, hem Bayraklı hem de il örgütümüzün üzerine düşeni yapacağına olan inancımız tam. Bugün İzmir'de ciddi başarılara imza atmış, seçim süreçlerini doğru yürütmüş, duruşu,  vizyonu ve anlayışıyla pırıl pırıl bir il başkanımız var. İnanıyorum ki, önümüzdeki süreçlerde İzmir farklı rekorlara yürüyecek. Tüm örgütümüzle il başkanımızın yanında durarak, üzerimize düşenin tamamını yapacağımızı söylemek bizim asli görevlerimizden bir tanesi. Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu vizyon ölçeğinde pozisyon almak bizim asli görevlerimizden bir tanesi" dedi.
Bu haber 1751 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum