ÇELTİKÇİ MAHALLESİNDE DOGALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇELTİKÇİ MAHALLESİNDE DOGALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
27 Ocak 2021 - 16:17
ÇELTİKÇİ MAHALLESİNDE DOGALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Orhangazi Belediyesi ile Armagaz Firması arasında yapılan görüşmeler sonucunda Orhangazi Çeltikçi mahallesinde doğalgaz kazı çalışmaları başladı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçemizde bulunan çeltikçi mahallesinde Armagaz firması ile yaptığımız görüşmeler sonucunda mahallemizde doğalgaz kazı çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Geçen hafta Muhtarlarımız ile yaptığımız toplantıda dile getirdiğim gibi hedefimiz bu dönem içerisinde her mahallemize doğalgazı kavuşturmak olacaktır. Çeltikçi mahallemizde toplamda 8500 metre kadar ana hat ve 1600 metre kadar ’da servis hattı imalatı çalışmalarımıza başladık.

Çeltikçi mahallemizdeki doğalgaz kazı çalışmalarının bitmesinin hemen ardından abonelik işlemlerinin başlatılacağını belirterek Mart sonuna kadar mahallemizdeki doğalgaz kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra gaz verilerek testler yapılacaktır. Çeltikçi Mahallemizde gaz testlerinin sonunda doğalgaza kavuşmuş olacaktır. Ben şimdiden Çeltikçi Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza Doğalgazları şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 1240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum