ÇANKAYA'DA YOUTUBE ÜZERİNDEN KURS ZAMANI 

ÇANKAYA'DA YOUTUBE ÜZERİNDEN KURS ZAMANI 
25 Kasım 2020 - 11:52
ÇANKAYA’DA YOUTUBE ÜZERİNDEN KURS ZAMANI 

  

Çankaya Belediyesi, pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimlerin yapılamadığı kişisel gelişim ve hobi kursları ile spor derslerini sanal ortamda veriyor. Çankaya Belediyesi YouTube kanalında, soğuk porselen, dekupaj ve spor dersleri yayınlanmaya başladı.  

 

Covid-19 pandemisinin başlamasının ardından temizlikten 65 yaş ve üstü market, eczane alışveriş hizmetine kadar her alanda vatandaşların yanında olan Çankaya Belediyesi, eğitim konusunda da önemli adımlar atıyor, kursları halkın evine taşıyor.   

Çankaya Belediyesine bağlı 27 Çankaya Evinde verilen farklı branşlardaki kurslardan bazıları Çankaya Belediyesi YouTube kanalı üzerinden vatandaşlara ulaştırılıyor. Çankayalılar, YouTube’da Çankaya Belediyesi sayfasından hobi ve kişisel gelişim kurslarından soğuk porselen yapımı ve dekupaj boyama tekniği ile tüm vücut kaslarını çalıştıracak spor derslerini bölümler halinde izleyebiliyor.     

 

YENİ VİDEOLAR GELİYOR 

Yaklaşık 8-10 dakikalık videolar kullanılarak hazırlanan her eğitimde farklı bir branş ile ilgili uygulamalı anlatımlar yapılıyor. Kazaziye (örgü teknikleriyle yapılan el sanatı), örgü ve dokuma, modern el nakışı, dekoratif ahşap süsleme ile çeşitli egzersizlerin anlatıldığı spor videolarını YouTube hesabına yükleyen Çankaya Belediyesi, yeni videoları da birbiri ardına yükleyerek daha çok vatandaşın ilgisini çekebilecek bilgilerle sayfasını donatıyor.     

Çankaya Belediyesinin YouTube hesabını ziyaret eden vatandaşlar, kurs videolarının yanı sıra Çankaya’nın diğer birçok hizmeti ve açılışları hakkında da bilgi sahibi olma imkanı buluyor.   
Bu haber 1002 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum