Büyükşehir ihtiyaçlar ve hizmetler için her kulvarda çalışıyor

Büyükşehir ihtiyaçlar ve hizmetler için her kulvarda çalışıyor
27 Ocak 2021 - 13:51
Büyükşehir ihtiyaçlar ve hizmetler için her kulvarda çalışıyor

Kent halkı için de, diğer canlılar için de hizmet aralıksız sürüyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında başlattığı yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını Merkez Çukurova ve Yüreğir ilçelerinde sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında mağdur olan sokak canlıları için mama ile besleme, diğer canlılar için de yemleme çalışması yapıyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çukurova İlçesi Karslılar Mahallesi’ndeki Aşıklar Bulvarı’nda asfaltlama çalışmasına başladı. Kaldırım ve bordür yenileme çalışması ile yol kazıma işlemlerinin tamamlandığı, 850 metre gidiş, 850 metre geliş olmak üzere, 15 metre genişliğindeki Aşıklar Bulvarı’nda ekipler Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları devam ediyor.  Yüreğir İlçesi PTT Evleri Mahallesi’nde de ASKİ tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmasının ardından 300 metre uzunluğunda 4 metre genişliğindeki 3643 sokakta asfaltlama çalışmasını tamamlayan ekipler yolu hizmete açtı.
SOKAK CANLILARINA MAMA VE YEM
Türkiye genelinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için mama ve yemleme çalışmaları da kent genelinde sürdürüldü. Vatandaşların sokağa çıkamadığı günlerde beslenme sıkıntısı çeken sokak hayvanlarının yardımına Büyükşehir ekipleri koşuyor. Sokaktaki patili dostları mama ile besleyen ekipler diğer canlılar için de yemleme çalışması yapıyor.
Bu haber 1257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum