BUCA'DA BAŞLADI İZMİR'E YAYILDI    

BUCA'DA BAŞLADI İZMİR'E YAYILDI    
27 Nisan 2020 - 10:59 - Güncelleme: 30 Nisan 2020 - 09:00
Reklam
Reklam
BUCA’DA BAŞLADI İZMİR’E YAYILDI   

                                                                          



Dünyayı ve yurt genelini etkisi altına alan Korona virüs salgımı ciddi ölüm kayıpları verilirken Dünya genelinden bu salgına karşı tedbirler yurt geneli Maske hayatımızın bir parçası olu verdi.


Buca’da Başlayan iyilik hareketi İzmir’e yayıldı. Yasakların ilk başlamasıyla Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından ücretsiz dağıtılan ekmeklerden örnek alan İzmir Birlik Platformu Başkanı ve Gazete Buca – Meydan Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Aziz Tekin Yurt geneli vatandaşların maske krizini çözmek üzere Buca Basın Birliğinden Murat Mercan ve Buca’lı Cem Şah’a konuyu açtı Arkadaşlar acil maske bulup acil dağıtıma geçmemiz lazım Herşeyi Devletimizden her şeyi valilik ve kaymakamlık ve belediyelerden beklemeyelim bizlerde bu işe el atalım şimdi Birlik zamanı  konuşmasının ardından 3 kişiyle Buca’da Bir İyilik hareketi doğdu.





MASKE TOPLANMASI:

İletişime geçildi. Kardeşler teksil Uğur ve Refik kardeşler ilk etapta Bedava 1500 adet maske teslim ettiler ve ardından Gazete Buca ve Buca Basın Birliği sosyal medya hesaplarından duyuru başlandı 4870 maske başvurusu alındı. 18.976 ya ulaştı Ve giderek bu başvuru sayısı artmaya başlandı.




İZMİR’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İŞ ADAMLARI:

İzmir’de Bulunan Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve Tüm ilçe Belediye Başkanlarına ve İş adamlarımıza sesleniyoruz Gelin Ücretsiz Maske dağıtım ekibimize maske desteği verin sizlerin isimlerini maske poşetlerin üzerine yazalım desteklerinizi maske ulaşan herkes görsün İletişim 0544 596 85 46




ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI:

Her geçen gün bizlerden ücretsiz maske almak isteyenlerin sayısı çığ gibi artmaya başlamıştı. İyilik Hareketimiz Önceliği Kronik rahatsızlığı olanlara ve acil sokaklarda çalışanlara ve Kamu görevi yapan Polis, Jandarma, İtfaiye, ve Diğer kamu kurumlarında arada belli mahallerde vatandaşlara da çalışanlara da dağıtılmaya başladık. Ve Paylaşımları sosyal medya hesaplarımızda yapıyoruz. Araç desteği konusunda bizlere 1 Araç destekçisi olan Buca belediye Başkanı Sayın Erhan Kılıç, Başkan yardımcısı Barış Özreçber ve Buca belediyesi emekçilerine Teşekkür ederiz.





ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIM NOKTALARIMIZ

Bizler İzmir iyilik hareketi olarak gönüllü ekibimizle birlikte İzmir geneline maske dağıtımımız bizlere gönüllü katılan kişilerle dağıtmaya devam ediyoruz Acil Maske ihtiyaçlarınızı Buca’da Ücretsiz Dağıtım 2 Noktamızdan alabilirsiniz Bilgi:0533 438 06 35 – 0554 513 85 27




ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI İYİLİK HAREKETİMİZE GÖNÜLLÜ KATILANLAR:  

Amacımız Devletimizin milletimizin yanında olmaktır. Maske dağıtımımıza gönüllü olarak bizleri arayan kişilerde katılmaya başlandı. Kimi Üniversite öğrencisi, Kimi İşsiz Kimi meslek sahibi bizlerde sizlere gönüllü destek verip maske dağıtımı yapmak istiyoruz diyenlerin ve ekibimize katılanların sayısı 18 kişiye ulaştı ve her geçen gün artmaya başlandı.




ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI İZMİR’E YAYILDI                                                       

İyilik hareketimiz Ücretsiz maske dağıtımı buca ilçesinde devam ederken İzmir’in çeşitli ilçelerine de dağıtmaya başladık Özellikle İhtiyaçlı evlere ve Kronik Hastalığı olan evlere ücretsiz maske dağıtmaya başladık Buca dışında Konak,Karabağlar,Gaziemir,Torbalı, Menderes, Bayrakılı, Karşıyaka, Bornova, Çiğli ve Menemen ilçelerine de haftanın belli gün belli saatlerinde dağıtmaya başladı




ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMIYLA İLĞİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA:

Değerli okurlar maske hepimizin ihtiyacı bizler iyilik hareketi olarak ücretsiz bedava maske dağıtımımız devam ediyor. ÖNEMLİ HATIRLATMA Bizler bu işi gönülden yapıyoruz Kargocuları azarlar gibi lütfen bizleri azarlamayın çok acil maske almak isteyenler İzmir Buca Şirinyer’deki idari binamızda ücretsiz sadece 1 paket verebiliriz lütfen baskıcı olmayalım hedefimiz ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşmak.





BİZLERE ÜCRETSİZ MASKE ULAŞTIRANALAR:

Buca’da başlatmış olduğumuz Bedava Maske dağıtımına Maske desteği verenlerin sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor. İyilik Hareketimiz Her geçen gün iyilik yapanlardan yükselmeye başlandı ne kadar bize destek olunursa bizlerde o kadar çok maske dağıtmayı arttırıyorduk Bizlere maske desteği verenler.




ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMIMIZA DESTEK VERENLER

1-BUCA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ERHAN KILIÇ 20.000 ADET MASKE

2-KONAK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ABDÜL BATUR 350 ADET MASKE

3- SAYIN İRFAN BOZKURT 5.500 ADET MASKE

4-KARDEŞLER TEKSİL REFİK-UĞUR KARDEŞLER 1.500 ADET MASKE

6-ALAÇATI GARDEN 1.000 ADET MASKE 20 YARDIM KOLİSİ

7- SAYIN ERTAN ÇEVİK 1.000 ADET MASKE 12 YARDIM KOLİSİ

8- SAHRA SULTAN SAYIN FAYSAL BEY 1.000 ADET MASKE

9-DORUK YAPI 500 ADET MASKE

 10- SAYIN YALÇIN SEVİMLİ 500 ADET MASKE

11- SAYIN GÖRKEM DUMAN 300 ADET MASKE

12- SAYIN SEDEF CEM 200 ADET MASKE

13- SAYIN FEVZİ ÖZER 300 ADET MASKE



BİZLERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP EDİN                                                                                   FACEBOOK SAYFALARIMIZ: Gazete Buca – Buca Basın Birliği – İzmir Birlik Platformu

FACEBOOK GRUPLARIMIZ: İzmir İyilik Hareketi


İLETİŞİM: 0544 596 85 46 – 0554 513 85 27 – 0533 438 06 35





 
Bu haber 14352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Ahmet Korkmaz
    3 yıl önce
    Devletimizin milletimizin yaninda olan siz genc kardeslerim rabbim nazar degdirmesin. Allah hep yolunuzu acik etsin
  • Rasim
    3 yıl önce
    Izmirin gururu gencler sizleri seviyoruz
  • Çamdibili memet
    3 yıl önce
    Tebrikler emeginize saglik aziz bey her yil bir güzellikler yaratıyorsunuz rabbim hep yaninizda olsun basarilar dilerim. Ekibinizede basarilar katki koyanlarada basarilar.
  • Yigit Kartal
    3 yıl önce
    Tebrikler canlar.
  • Nusret Sarıkaya
    3 yıl önce
    Sayın Aziz Bey, sizi ve ekibimizi böyle bir zamanda ortaya çıkıp vatandaşlara bu güzel hizmeti yapmanızı içtenlikle kutlar, tebrik ederim. Allah her zaman hepinize sağlıklı günler nasip etsin. Ne yazarsa da bu hizmetiniz için az gelir. Ellerinize sağlık, göreğinize sağlıklı
  • Mehmet Yilmaz
    3 yıl önce
    İzmirin onurlu gencleri sizleri kutlarim karsiyaka yali mahallesinede beklerim