BORNOVA'DA NİŞANLISIYLA GEZEN GENÇ DARP EDİLDİ VE TUTUKLANDI

BORNOVA'DA NİŞANLISIYLA GEZEN GENÇ DARP EDİLDİ VE TUTUKLANDI
06 Mayıs 2024 - 11:01 - Güncelleme: 06 Mayıs 2024 - 11:22

BORNOVA’DA NİŞANLISIYLA GEZEN GENÇ DARP EDİLDİ VE TUTUKLANDI

Meydan Haber Aziz Tekin'e gelen şikayette iddalara göre; 27.04.2024 22:00-23:00 tarihinde Ş.K. nişanlısıyla Bornova’da bir AVM ‘nin arkasında iki kişi tarafından saldırıya uğrayıp gasp edildilmişler. Genç çift arabaya binip uzaklaşmaya çalışırken bile saldırganlar tarafından arabaları taşlanmışlar. Ş.K. nişanlısını eve bırakıp geri döndüğünde saldırganlar tekrar saldırmışlar.  Bekçiler ve polisler olay yerine geldiğinde Ş.K.’yı saldırgan olduğunu düşünerek şiddete maruz bırakmışlar. Ş.K.‘nın yanına gelen yakınlarına da bekçi ve polisler tarafından şiddet uygulanmış. Ardından Ş.K. ve yakını olan 6 kişi Ş.K. - E.K.- F.K.  F.D.-A.K.-M.K. tutklanarak nöbetçi mahkemeye çıkmak için tutuklanmış. Ş.K.’nın kardeşi bu yanlış anlaşılmanın düzeltilmesi için sesinin duyurulmasını istiyor. 

 İddiaya göre Kafasında kırılan Jopun yok edildiği söyleniyor.

Ailenin iddiasında Olay da başından jopla darbe alan Ş.K. hastaneye bile görürülmemiş darp sırasında job kırılmış. Gelen ambulans bekçi ve polisler tarafından geri gönderilmiş. Ş.K.’nın kafasında 7 tane dikiş olduğu söyleniyor. Hastaneye götürülüp 24 saat müşahade altında tutulması gereken Ş.K. baş dönmesi üzerine hastaneye götürülüp sadece ilaç aldılıp tekrar gözaltına alınıyor. Kafasında kırılan jobun yok edildiği iddiada söyleniyor.

İFADE VERMEK İÇİN GELDİLER BİBER GAZI YİYEREK İTİLDİLER.

Bir başka İddiada Ş.K.’nın yakını olan aralarında kadınların ve 6 yaşında bir çocuğun olduğu olaya tanık olan aile bireyleri ifade için gittiklerinde ifadeleri alınmamış üstüne biber gazı sıkılarak itilip zor kullanılmıştır. Haberi detaylı bir şekilde takip ediyoruz
Haber Aziz Tekin


OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR


Bu haber 1860 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Huseyin demirtas
    1 hafta önce
    Polis bekçi halkı korusun kollasin diye maaş alıyor halkı darp etsin diye değil