Beypazarı Kaymakamlığı Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor

Beypazarı Kaymakamlığı Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor
26 Ekim 2020 - 08:46
Beypazarı Kaymakamlığı Yeni Hizmet Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor

 
Beypazarı Kaymakamlığı, 23 Ekim Cuma günü son kez tarihi eski binasında hizmet vermesi nedeni ile  Kaymakamımız Sayın Temel AYCA ve kaymakamlık personeli son kez hatıra fotoğrafı çekildi. 

Beypazarı Kaymakamlığı, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmak amacıyla, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurumlarını aynı çatı altında toplayarak; İlçemiz Hacıkara Mahallesi Anafartalar Sokak No:1 adresinde yapılan yeni Kaymakamlık hizmet binasında 26 Ekim Pazartesi gününden itibaren  hizmet vermeye başlıyor.



Yeni hizmet binası ile kamu hizmetlerinin daha kolay ve hızlı yürütülmesinin yanı sıra vatandaşın işinin tek merkezden sağlanacağı vurgulayan Kaymakamımız Sayın Temel AYCA , ‘’ Beypazarı’nın kıymetli insanları her şeyin en güzeline layıktır. Vatandaşlarımızı daha modern bir hizmet binasında çok daha güzel ağırlayacağız’’ dedi. Kaymakamımız, Beypazarı’na  uzun yıllar hizmet verecek olan yeni Kaymakamlık binasının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

 

Yeni Kaymakamlık binasında Kaymakamlık, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, Kadastro Birimi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmet verecek.

 
Bu haber 1180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum