Bayındır Belediyesi Hemşehrilerini Yalnız Bırakmıyor

Bayındır Belediyesi Hemşehrilerini Yalnız Bırakmıyor
23 Mart 2020 - 17:22
Ülkemizde ve tüm dünyada olduğu gibi Bayındır’da da koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak, Bayındır’da Koronavirüs Salgını sebebi ile yapılan toplantıda alınan karar ile 65 yaş üstü ve dışarı çıkmak istemeyen vatandaşlar için Bayındır Belediyesi ve Bayındır Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğinde ''Eve Servis'' hizmeti veren esnafların listesi yayınlandı. Bu liste yardımı ile Bayındırlılar evlerinden çıkmadan ihtiyaçlarını evlerine sipariş verebilecekler.  

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlar için sokağa çıkma yasağı geldikten sonra bir mesaj yayınlayarak Bayındır Belediyesi olarak 7/24 hizmete hazır olduklarını, vatandaşların acil ihtiyaçları için Zabıta Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ile, belirtilen numaralardan iletişime geçebilecekleri konusunda bilgilendirmede bulunmuştu.

Ayrıca Bayındır Belediyesi tarafından oluşturulan bir ekip ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşları telefon ile arayarak ihtiyaçlarını not alıyor ve tedarik ederek ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılmasını sağlıyor.

Bayındır Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü temizlik ve dezenfekte çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İlçede merkezde ve diğer mahallelerde açılan pazarlarda sadece sebze meyve satışına izin verilirken Pazar kurulmadan önce ve Pazar kurulduktan sonra temizlik ve dezenfekte çalışmalarına büyük önem veriliyor.

Bayındır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgelerde belirtilen hususların uygulanması için sürekli olarak ilçe genelinde denetimler gerçekleştiriyor.

 
Bu haber 1530 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum