Batur'dan gazilere vefa ziyareti

Batur'dan gazilere vefa ziyareti
24 Eylül 2020 - 14:47
Reklam
Batur’dan gazilere vefa ziyareti

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Emekli Albay Mehmet Gökmen’i ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mehmet Gökmen ve yönetim kurulu üyelerini vefa duygularıyla ziyaret eden Başkan Batur, gerçekleştirilen törenlerde gazilerimizle bire bir ve rahat sohbet etme imkanı bulamadıklarını belirterek, “Ne yazık ki salgın nedeniyle bu yıl törenler daha önceki yıllar gibi gerçekleştirilemedi. Yeterince bir araya gelip sohbet edemedik. Siz değerli gazilerimizi bizzat ziyaret ederek gününüzü kutlamak istedik. Sizlerle beraber olmak bir araya gelmek, sohbet etmek bizlere büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Sizler bu vatanın en kıymetli emanetlerisiniz.  Kahramanlığın ve fedakârlığın sembolleri olan gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Vefat eden gazilerimizi de saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

YÜREĞİMİZ SİZİNLE

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Gökmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Batur’u yakından takip ettiğini ve çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi. Gökmen, “Siz, bizim kalbimizdeki yeriniz her zaman farklıdır. Yüreğimiz sizinle. Yaşımız gereği sizin bize gösterdiğiniz saygıya karşın biz de size sevgimizi ve saygımızı sunuyoruz” diyerek Başkan Batur’u desteklerinden ve hizmetlerinden ötürü kutladı.
Bu haber 1177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum