BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ'NDE OĞUZHAN KOÇ KONSERİ

BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ'NDE OĞUZHAN KOÇ KONSERİ
01 Kasım 2021 - 09:49
BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ’NDE OĞUZHAN KOÇ KONSERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Başkent Millet Bahçesi, açılışının üçüncü gününde de doldu taştı. Ankaralılar, Oğuzhan Koç konserine akın etti.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Başkent Millet Bahçesi’nin konuğu oldu. Konsere onbinlerce Ankaralı katıldı. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın da katıldığı konser, coşku dolu anlara sahne oldu. Onbinlerce Ankaralı Oğuzhan Koç’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

“TÜM ANKARALILAR BİZİM MİSAFİRİMİZ...”

Konserde coşku dolu kalabalığa seslenen Başkan Asım Balcı “Burayı 3 gün önce açtık. Başkent Millet Bahçesi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlere hediye etti. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum da buranın mimarı... Bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Altındağ Belediyesi olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Ankaralılar bizim misafirimiz... Sanatçımız Oğuzhan Koç’a da geldiği için çok teşekkür ediyoruz. Eğer kabul ederse, kendisini bir kez daha burada ağırlamayı çok isteriz” dedi. Başkan Balcı’nın bu sözleri büyük alkış aldı.  Ankara’yı çok sevdiğini ve tekrar gelmeyi çok istediğini söyleyen Oğuzhan Koç ise dinleyenleri mest etti. Ünlü şarkıcıya onbinlerce Ankaralı coşkuyla eşlik etti.
 
Bu haber 1154 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum