BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NUN İTFAİYE HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NUN İTFAİYE HAFTASI MESAJI
24 Eylül 2020 - 15:10
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN İTFAİYE HAFTASI MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 25 Eylül-1 Ekim “İtfaiye Haftası”  nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şenlikoğlu mesajında: “Geçmişi yüzyıllara dayanan ve bugün 306. Yıl dönümünü kutladığımız itfaiye teşkilatımızın çalışmalarında büyük bir özveri ve fedakârlıklarla vatandaşlarımızın ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye personeline teşekkür ediyor, bu anlamlı haftalarını kutluyorum.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“İtfaiye ve itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumlulukları da getirmektedir. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaktadırlar. Giresun Belediyesi olarak, 7/24 86 personel ve 13 araçla Giresun'umuza hizmet ediyoruz. Bugün, modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir.

İtfaiye ekiplerimizi gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkânlarından en üst düzeyde faydalanan bir ekip haline getirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Zor ve tehlikeli şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.”

 
Bu haber 1079 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum