BAŞKAN SENGEL'DEN ŞİRİNCE'YE AKŞAM ZİYARETİ

BAŞKAN SENGEL'DEN ŞİRİNCE'YE AKŞAM ZİYARETİ
24 Ekim 2020 - 10:34
BAŞKAN SENGEL’DEN ŞİRİNCE'YE AKŞAM ZİYARETİ



Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Şirince köyüne gerçekleştirdiği akşam ziyaretiyle köy halkıyla buluştu, onların sorunlarını dinledi. Partisinin İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Şirince halkının sorunlarını dinleyen Başkan Sengel, köyde yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgi verdi.



Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili daire amirlerinin de katıldığı köy toplantısı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak meydan kahvesinde gerçekleşti. Köy halkı ile oldukça keyifli bir akşam sohbeti gerçekleştiren Başkan Sengel, köy içerisinde ivedilikle çözülmesi gereken sorunları da tek tek not aldı. Uzun yıllardır bozuk olan yollarda geçtiğimiz günlerde Efes Selçuk Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Şirince’li vatandaşlar, Başkan Sengel'e tüm köy halkı adına teşekkür ettiler.



Köy içerisinde yapılması gereken çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Sengel,bu çalışmaların programa alınarak biran önce yapılacağını belirtti. Başkan Sengel ve beraberindekiler, bu keyifli akşam ziyaretinde kendilerine yakın ilgi gösteren Şirince halkına teşekkür ettiler.
Bu haber 1201 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum