Başkan Oran'dan öğretmenlere anlamlı hediye

Başkan Oran'dan öğretmenlere anlamlı hediye
25 Kasım 2020 - 12:04
Reklam
Başkan Oran’dan öğretmenlere anlamlı hediye

 

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlere gönderdiği anlamlı hediyeler büyük beğeni topladı.

 

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran pandemiye rağmen öğretmenleri unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl pandemi nedeniyle buruk kutlanırken Başkan Oran, ilçedeki tüm öğretmenlere içinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabı olan bir USB Bellek, Türk Bayrağı ve Öğretmenler Günü’ne özel yazdığı bir mektup bulunan hediye paketi göndererek kutladı.

 

Öğretmenlere özel mektup yazdı

Başkan Oran öğretmenlere gönderdiği mektubuna “Aydınlık yarınlarımızın parlayan meşaleleri değerli öğretmenlerimiz” diyerek başladı ve şu cümlelerle devam etti:

“Cumhuriyetimizin ekilen her tohumunda, dikilen her fidanında, atılan her adımında sizlerin izleri, paha biçilmez emekleri var. Ve bizler; Atatürk’ün açtığı yolda, yetiştireceğiniz fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ile çağdaş medeniyetler hedefine yürüşümüzü her koşulda umutla ve inançla sürdüreceğiz. İyi ki varsınız. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!”
Bu haber 985 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum