Başkan Kılıç Bucalı Medya Mensuplarıyla Buluştu.

Başkan Kılıç Bucalı Medya Mensuplarıyla Buluştu.
09 Kasım 2021 - 13:19
Başkan Kılıç Bucalı Medya Mensuplarıyla Buluştu.

Buca Pembe Köşk’te düzenlenen etkinliğe katılan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç İlçede faaliyet gösteren medya temsilcileriyle bir araya geldi.
Uzun yıllardır Kent’te Esnaflara. İş insanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına ,Siyasilere “ Onur Ödülleri” adında ekinlikler  düzenleyen Gazete Buca’nın İmtiyaz Sahibi Aziz Tekin bu kez İlçede faaliyet gösteren gazeteci mesai arkadaşları için “Ödül Töreni” düzenledi.  Ödüllerini Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ın elinden alan Bucalı Gazeteciler Başkan Kılıç ile etkinliği düzenleyen Aziz Tekin’e teşekkür ettiler.  
Buca’da ilk defa böyle bir organizasyonun düzenlendiğini belirten Gazete Buca Genel Yayın Yönetmeni Aziz Tekin “dileğim bundan sonra her yıl düzenli olarak Gazeteci meslektaşlarımız için böylesine sade ve güzel etkinlerde bir araya gelmek” dedi. Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’a teşekkür eden Tekin “Başkanımızın yerel basına desteği ve yanımızda oluşu bizler için çok kıymetli kendisine katılımları için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Buca Pembe Köşk’te düzenlenen etkinliğe Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Çakır ve
1-BUCA KENT GAZETESİ
2-ÖZLEM GAZETESİ
3- HABER GÜNDEM İZMİR
4-BUCAİZMİR.COM
5-BUCA BASIN BİRLİĞİ
6-İZMİR’DE OBJEKTİF
7-BUCA GÜNDEM
8- GAZETE BUCA
9-MEYDAN HABER
 
Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum