Başkan Hürriyet'in 'eli' Arslanbey Kampüsü'ne de değdi

Başkan Hürriyet'in 'eli' Arslanbey Kampüsü'ne de değdi
22 Ocak 2020 - 08:49
 

 

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in “Anne eli” projesiyle üniversite öğrencilerine her gün ücretsiz yemek hizmeti sunmaya başlayan İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi’ne de el attı.  Kampüs bahçesindeki eskimiş bank, oturma masası ve çöp kovaları, talep üzerine yenileriyle değiştirildi

 

Üniversite öğrencilerine yönelik projeleriyle, öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları azaltmayı hedefleyen İzmit Belediyesi, KOÜ Arslanbey Kampüsü İzmit Meslek Yüksekokulu’na da elini uzattı. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, talep üzerine Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi İzmit Meslek Yüksekokulu’nun sosyal tesisleri ve kantin çevresinde çalışmalar gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında öğrencilerin sıkıntı yaşadığı bank, oturma masası ve çöp kovası eksikliği giderildi. Yıpranan masalar ve banklar da belediye imkânlarıyla tamir edilerek yerlerine konulurken, çöp kovaları da yenileriyle değiştirildi.

 

İZMİT’TEN ARSLANBEY’E DESTEK

 

Üniversite öğrencilerin taleplerine anında cevap veren İzmit Belediyesi ekipleri, oturacak bankları ve oturma masaları bulunmayan öğrenciler için harekete geçti. Okulun sosyal tesisleri ve kantin çevresinde kullanım dışında bulunan banklar tamir edilirken, yeni banklar ve oturma masaları da monte edildi. Yine okul içerisinde bulunan ve çürümeye başlayan çöp kovaları yenileriyle değiştirilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu. Kampüs yetkilileri, farklı ilçe dahi olsa konuyla ilgilenerek, okullarındaki eksikleri anında gideren İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.
Bu haber 1170 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum