Başkan Esen, "Çankırı İtfaiyesi Her Yere Yetişmeye Çalışıyor"

Başkan Esen, "Çankırı İtfaiyesi Her Yere Yetişmeye Çalışıyor"
25 Eylül 2020 - 16:41
Başkan Esen, “Çankırı İtfaiyesi Her Yere Yetişmeye Çalışıyor”

 

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 306. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde program düzenlendi. İtfaiye erleri ile bir araya gelen Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bir şehirde itfaiyecilik hizmetlerinin kaliteli ve hızlı sunulmasının zorunluluk olduğunu kaydetti. Esen, “Çankırı İtfaiyesi ne yapıyor derseniz, cevap çok nettir:‘Her yere ve her şeye yetişmeye çalışıyor.’ derim.” dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Başkan Esen, “ İtfaiye erlerimiz, sağladığımız teknik donanım, araç filosu ve aldıkları nitelikli eğitimler ile tüm canlıların yardımına koşmaya devam etmektedir. Başarılı müdahalelerinden dolayı itfaiye personelimitebrik ediyor,bu vesile ile tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftasını kutluyorum.” dedi.

 

“Çalışanlarımız Aidiyet Duygusu Geliştirmeli ve Yaptıkları İşi Sahiplenmeli”

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile kahvaltı programında bir araya gelen Esen, İtfaiye Müdürlüğünün hizmetleri ile Çankırı halkının en çok takdir ettiğibirimlerden birisi olduğunu vurguladı. İtfaiyecilerin pandemi sürecinde de zor bir sorumluluk üstlendiğine değinen Esen, “İtfaiye erlerimiz, COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirleri de titizlikle uyguladı. Çankırı İtfaiyesi ne yapıyor derseniz, cevap çok nettir. Her yere ve her şeye yetişmeye çalışıyor. Bizim çalışanlarımızdan beklentimiz ise kurumumuza ve şehrimize aidiyet duygularını daha da geliştirmeleri ve yaptıkları işi sahiplenmeleri.” şeklinde konuştu.

 

Çankırı İtfaiyesi 7/24 Hazır

Çankırı İtfaiyesinin çağın standartlarında bir donanıma sahip olduğunun altını çizen Esen, “İtfaiye erlerimiz, Çankırı’da tüm canlılara yardım elini uzatmak için 7/24 hazır bekliyor. ALO 110 no.lu hattan bizlere ulaşan vatandaşlarımızın yangın, arama ve kurtarma, su baskınları gibi konulardaki yardım taleplerinihızlı bir şekilde değerlendirerek çözüm için harekete geçiyoruz.” dedi.

 

 
Bu haber 1078 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum