ALTINORDU BELEDİYESİ ESNAFLARA VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

ALTINORDU BELEDİYESİ ESNAFLARA VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
16 Temmuz 2021 - 14:18


Milletimizin bir gecede canları ve kanlarıyla bin destan yazdığı 15 Temmuz’un yıldönümünde Altınordu belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla belediye ekiplerince şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı.
Klasik Belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda Yeni Nesil Belediyecilik ve Sosyal Belediyecilik uygulamaları ile de toplumda farkındalık yaratmaya devam ediyor. FETÖ terör örgütü mensuplarının alçak ve hain darbe girişimini, gövdelerini tanklara ve kurşunlara siper ederek durduran, milletimizin istiklal ve istikbali uğrunda yazdığı eşsiz destanlarından biri olan 15 Temmuz’un 5. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Altınordu sokaklarında Türk Bayrağı dağıtan Altınordu Belediyesi yine bir farkındalık çalışmasına daha imza attı.
ALTINORDU’DA SOKAKLAR EVLER İŞYERLERİ KIRMIZI BEYAZ
Şehrin dört bir yanında vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı hediye eden Altınordu Belediyesi ekipleri, işyerlerini ve evlerin balkonlarının Türk Bayrağı ile donatılmasını sağladı. Vatandaşları hediye edilen bayrağımızı gururla dalgalandırırken şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ettiler. 15 Temmuz’un yıldönümünde Altınordu’lular ihanet şebekesi FETÖ terör örgütü mensuplarına ve işbirlikçilerine bir kez daha lanet okudular.
BAŞKAN TÖREN, “EVLERİMİZİ VE İŞYERLERİMİZİ AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZLA DONATALIM”
Türk Bayrağı’nın milletimizin birliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü temsil ettiğini ifade eden Başkan Tören, Altınordu’luları evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.  Başkan Tören “15 Temmuz destanının taşıdığı binlerce yıllık ruh ve şanlı tarihin ve tüm kutsal değerlerimizin gökyüzünde dalgalanan sembolü ay yıldızlı al bayrağımız gönderlerinden hiç inmedi daha. Allah’ın yardımı ve milletimizin azim kararlılık ve kahramanlığı ile de kıyamete kadar inmeyecek inşallah. Altınordu’lu hemşehrilerimizi işyerlerine ve evlerine şanlı Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyorum. Şehrimizin sokaklarında vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtarak hem onun temsil ettiği değerleri
hem de uğrunda canlarını feda etmiş şehitlerimizi bir kez daha toplumun dikkatlerine getirmeyi amaçladık. Sanırım bunda da başarılı olduk. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle saygıyla anıyorum. Kahraman gazilerimize sağlık esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bu haber 1166 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum