Akkuş'ta 4 Mahallenin Hayali Gerçek Oluyor

Akkuş'ta 4 Mahallenin Hayali Gerçek Oluyor
29 Temmuz 2020 - 09:37
Akkuş’ta 4 Mahallenin Hayali Gerçek Oluyor

Akkuş’un uzun yıllardır yol hasreti çeken Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahallelerinin grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalta kavuşturuluyor.

Akkuşta Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahallelerinin grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Zemin iyileştirme, temel malzeme serimi çalışmalarının tamamlandığı yolda sıcak asfalt serimi devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde 10 km uzunluğundaki yol, standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya sahip olacak.

Sıcak asfalt çalışmaların başladığı alana giden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Fen İşleri Daire Başkanı Abdülkadir Hatipoğlu, Ak Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Korkmaz, Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, STK Başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlarla incelemelerde bulundu.

“Çifte Bayram Yaşıyoruz”

Bölge için önem arz eden bir yolun bayram öncesi sıcak asfaltla buluşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ve çifte bayram yaşadıklarını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Bulunduğumuz mevkideki yol birçok mahallemizin kullandığı toplam uzunluğu 10 km olan grup yolu. Vatandaşlarımız bu yolun bozuk olmasından, yazın tozdan kışın da çamur olmasından şikâyetçiydi.  Nihayetinde bu önemli yolun bugün sıcak asfaltla buluşmasından dolayı çok mutluyuz ve adeta çifte bayram yaşıyoruz. Ben çalışmalarından dolayı ilçemiz adına başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, ekibine veemeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yaz döneminde sıcak asfalt çalışmalarını sıklaştırdıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ise, “ Bugün burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk etapta 5 km, bir sonraki ihale ile de 5 km daha olmak üzere toplam 10 km sıcak asfalt çalışmasını hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu bölge özellikle yazın 15-20 bin nüfusun yaşadığı önemli bir bölge. Büyükşehir Belediyesi olarak hangi bölgemizde eksiklik varsa değerlendirip çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdiden bu yolun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ise uzun zamandır bekledikleri yol çalışmasının yapılmasından dolayı kurban kesip çalışma ekiplerini davul-zurnayla karşıladı. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

 
Bu haber 1382 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum