AK PARTİ İZMİR'DE SON DAKİKA

AK PARTİ İZMİR’DE SON DAKİKA

AK PARTİ İZMİR'DE SON DAKİKA
29 Haziran 2020 - 13:16 - Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 13:31
Reklam
Reklam
AK PARTİ İZMİR’DE SON DAKİKA

AK PARTİ İZMİR’DE İLÇELERDE MUALİFLER HAREKETTE


İzmir Ak Parti siyasetinde mualifler tarafından gündemde en çok konuşulanlar arasında AK PARTİ İzmir’de özellikle Karşıyaka, Bornova, Konak, Karabağlar ve Buca’da parti içerisinde mualif gruplar yönetimler rahatsız ve yaklaşan ilçe kongrelerinde ilçelerde ilçe başkan adayları çıkarma çalışmaları tabana inerek devam ediyor. Eylül ve ekim aylarında yapılması beklenen ilçe kongrelerine parti içersin de mualifler sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar zaman zaman sosyal medyaya taşınan eleştirilerde var.

 



AK PARTİ İZMİR’DE YENİ AĞBİ NİHAT ZEYBEKÇİ’Mİ?


Ak Parti İzmir’de yeni ağbi arayışı mı var?

Birçok ilçede parti içersin deki mualifler önce ilçe kongreleri ardından il kongresi hesapları yapılırken Ak Parti içersin deki bazı mualifler AK Parti İzmir’de ağbi olarak Nihat Zeybekçi’nin ismini siyasi kulislerde konuşmaya devam ederken Nihat Zeybekçi’den konuyla ilgili sessiz kaldığı konuşuluyor.

 



İL BAŞKANLIĞINDA MUSTAFA ARSLAN SESLERİ


İzmir Ak Parti siyasetinde mualifler tarafından gündemde en çok konuşulanlar arasında Ak Parti İzmir İl Başkanlığında adı geçen isim Mustafa Arslan mı?

Özelikle Ak Parti Buca Belediye Meclis üyelerinden birinin Mustafa Arslan’la daha başarılı olacağını Buca’daki bir yerel gazeteciye söylediği siyasi kulislerde konuşuluyor.

Mustafa Arslan yokum dese de ismi Ak Parti İzmir İl Başkanlığında parti içersin deki mualifler tarafından epeyce konuşuluyor.

Mustafa Arslan Ak Parti İzmir İlçe Belediye Başkanları arasında yerel seçimlerde en çok oy alan kişi olmuştu.

DETAYLAR VE GELİŞMELER YENİ HAFTADA SİZLERLE OLACAK
Bu haber 4243 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Yavuz özviran
    3 yıl önce
    Adam gibi adam karakterli omurgalı bir abi usta siyaset adamı tam yerinde bir karar olur ak.parti il başkanlığı çok yakışır