AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'na siber saldırı şoku

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’na siber saldırı şoku

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'na siber saldırı şoku
03 Temmuz 2020 - 17:15 - Güncelleme: 04 Temmuz 2020 - 18:59
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’na siber saldırı şoku

 

Hükümet, internet üzerinden yapılan yanlış bilgilendirmelerle, küfür ve hakaretin önlenmesi maksadıyla yasal düzenleme üzerinde çalışırken AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın maruz kaldığı siber saldırı ‘pes dedirtici’ boyutlara ulaştı.

 

AK Parti İlçe Başkanlığı’na çiçeği burnunda ilçe başkanı, yönetimini oluşturup henüz koltuğuna oturmuşken yapılan saldırıların birçoğunun sahte hesaplar üzerinden yapıldığı tespit edilirken, gerçek kimliğiyle ‘haber’ adı altında ‘iftira’ boyutuna ulaşan çalışmalar da sistematik olarak sosyal medya hesapları üzerinden servis ediliyor.

 

Konuyla ilgili olarak yasal zeminde mücadele etmeye hazırlandığı düşünülen Ak Parti Buca İlçe Başkanlığının, kendilerine yönelik sistemli siber saldırıları gerçekleştirenlerin kimliklerini tespit ettiği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

 

Ak Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın kimliği tespit edilenlerle ilgili suç duyurusunda bulunacağı düşünülüyor.

 

Dayanaksız, delilsiz ve iftira niteliği taşıyan sistematik siber saldırıları gerçekleştiren kişilerin geçmiş dönemde İlçe Başkanlığında görev almış partililer tarafından organize edildiği iddia ediliyor.

 
Bu haber 3735 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum