AĞAÇ BUDAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

AĞAÇ BUDAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
25 Kasım 2020 - 14:30
AĞAÇ BUDAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR



Giresun Belediyesi, şehir genelinde ağaç budama ve sahil şeridinde detaylı çevre temizlik çalışması yürütüyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların dinlenme evresi olan kış aylarını daha güçlü geçirmelerini amaçlayan çalışmalar kapsamında şehir genelinde ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yol kenarlarında, parklarda kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budamasını ve bakımlarını yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada;"Ağaçların gelişimini hızlandırmak ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. ‘’ denildi.



Sahil şeridi olan şehrimizin plajlar bölgesi vatandaşlarımızın kullanımı için daha temiz ve düzenli hale getiriliyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü Ot Biçme ekibi tarafından Güre mevkiinden başlayantemizlik çalışmaları plajlar bölgesinin tamamında yapılacak. Ekipler tarafından bölgedeki yabani otlar biçilirken, çöp toplama ve diken ağaçlarının da kesim işlemleri gerçekleştiriliyor.Plajlar bölgesindeki çalışmaların ardından ekipler, sahil şeridi boyunca benzer çalışmalar yapmaya devam edecek.
Bu haber 1252 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum