ABB'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN BOWLİNG TURNUVASI

ABB'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN BOWLİNG TURNUVASI
23 Mayıs 2022 - 09:28
ABB’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN BOWLİNG TURNUVASI
 
   Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri bir araya getiren etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ABB Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, kent genelinde öğrenim gören üniversite öğrencilerini kaynaştırmak için Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde ‘Bowling Turnuvası’ düzenledi.
 
     Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Gençlik Haftası’ nedeniyle gençleri bir araya getiren etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
    Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, kent genelinde farklı üniversitelerde öğrenim gören öğrencileri Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlediği ‘Bowling Turnuvası’nda buluşturdu.
 
BAŞKENTLİ ÖĞRENCİLER EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞADI
     Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz’ın da katıldığı turnuvaya, Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi üyeleri ve üniversite öğrencileri yoğun katılım sağladı.
     Gençlerin heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç, “3’erli 14 takımın katıldığı bir bowling turnuvası düzenledik. Bu münasebetle bir araya gelmekten mutluluk duyduğumuz tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi. Gençlerin turnuvaya katılımının yoğun olduğunu söyleyen Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz da, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 19 Mayıs Bayramı için dolu dolu etkinlikler düzenliyoruz. Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi ile düzenlenen bowling turnuvasına eşlik etmek istedik, gençlere başarılar diliyoruz’’ diye konuştu.
 
KUPA SEVİNCİ
     Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doya doya yaşadıklarını ve bowling turnuvasında da eğlendiklerini belirten üniversite öğrencileri, düşüncelerini şöyle ifade ettiler:
-Ege Dinç (AKK Başkent Gençlik Meclisi üyesi): ‘‘Ankara’da üniversite okuyan arkadaşlarımızla beraber çok güzel vakit geçirdik. Bowling Turnuvasında farklı üniversiteden arkadaşlarımız burada bowling oynadı.’’
-Nisa Geredelioğlu (TOBB Üniversitesi Öğrencisi): “Gençlerin eğlenmesi ve bir araya gelmesi, ilişkilerinin kuvvetlenmesi için düzenlenen böyle etkinlikler sayesinde birbirimizi tanıma fırsatı buluyoruz.’’
-Aslı Yeter (AKK Başkent Gençlik Meclisi üyesi): “Burada farklı üniversitelerden arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk, öğrencilerin enerjilerini atacakları bir alan gerekiyordu ve bowling oynamayan arkadaşlarım bowling ile tanışmış oldu çok eğleniyoruz her şey için teşekkür ederiz.’’
-Hilal Girgin: ‘‘Bowling Turnuvasında birinci olduk ve takımımla gurur duyuyorum.’’
    Bowling Turnuvasında birinci olan takımın kupasını Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç, ikinci olan takımın kupasını Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, üçüncü olan takımın kupasını ise Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi idarecisi Selma Koç Ünal verdi.
 
 
Bu haber 1100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum