27.Hafta Akhisar BLD. Basketbol vs Balıkesir BŞB

27.Hafta Akhisar BLD. Basketbol vs Balıkesir BŞB
15 Nisan 2021 - 11:46 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 11:53
27.Hafta Akhisar BLD. Basketbol vs Balıkesir BŞB 

Türkiye Basketbol Ligi 27. Hafta karşılaşmaları ile devam ediyor.Ligin normal süreli bitimine çok az maç kalmasına rağmen hala ligin üst sıralarındaki belirsizlik durumu bozulmadı. Bu da ligi daha çekişmeli ve seyir zevki yüksek hale getiriyor.Temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ligde Yalova takımında görülen Covid vakalarından ötürü oynayamadığı maç eksiği ile 9. sırada yer alıyor. Yeşil-Mavili’lerin bu haftaki rakibi ise Akhisar Belediye Basketbol.

Akhisar Belediye oynadığı 26 maçta 14 galibiyet 12 mağlubiyet alırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oynadığı 25 maçta 15 galibiyet 10 mağlubiyeti hanesine yazdırmış durumda. Temsilcimizde Berkay Genç’in durumu belirsizliğini korurken, Akhisar maçında forma giyeceği tahmin ediliyor. Berkay Genç dışında kadroda sakat ya da cezalı isim bulunmuyor.
12 numaralı formamızın sahibi İzzet Türkyılmaz Akhisar maçı hakkında, “ Kendi evimizde son oynadığımız Denizli maçını kaybetmek bizi mental olarak biraz yordu. Ama biz güçlü oyunculardan kurulmuş  ve bu tarz durumlardan nasıl savaşarak çıkacağımızı,yere her düştüğümüzde nasıl daha güçlü kalkacağımızı bilen bir takımız. Hedefimizde herhangi bir değişiklik yok.Taraftarımızın içi rahat olsun. Biz bu takımı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Akhisar takımı, güçlü ve savaşan bir rakip. Ama biz kendimize güveniyoruz.Oradan galibiyet çıkaracağız ve içinde bulunduğumuz bu bulutlu havayı dağıtarak,güneşli günleri göreceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
17.04.2021 Cumartesi saat 14:00’da Akhisar Belediye Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka TBF Tv’nin Youtube hesabından naklen yayınlanacak.
 
Bu haber 1285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum