Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı Demirci'den İlk Açıklama

Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı Demirci'den İlk Açıklama
23 Ocak 2019 - 09:10
Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı Demirci'den İlk Açıklama

Ak Partiden yeniden Akkuş Belediye Başkan Adayı gösterilen İsa Demirci, adaylığına ve "31 Mart Yerel Seçim" sürecine ilişkin ilk açıklamasını yaptı.

Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Demirci, "Sorumlu Belediyecilik" ve yerel kalkınma modeline dayanan "Kalkınmacı Belediyecilik" anlayışıyla, hizmet etme yolunda dün olduğu gibi bugünde halkımızın teveccühünü almak istiyoruz." dedi.

Belediye Başkan Adayı İsa Demirci: "Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasi büyüklerimizin öngörüleri doğrultusunda Akkuş Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilerek, siz kıymetli hemşerilerime hizmet etmek adına bir kez daha yola koyulduk. Dünyada devletlerin yarıştığı kadar artık şehirler de yarışıyor. Elde bulunan sınırlı imkanlardan maksimum pay alabilme yolunda tüm şehirler kendi değerlerini öne çıkarıyorlar. Yönetim tarzı itibarıyla yapılacak işlerde "ben" değil "biz" duygusuyla hareket etmeye devam edeceğiz. Halkıyla iç içe olmuş, halkından biri olan ve gönülle paylaşan bir belediyeciliğe devam etmek üzere, dün olduğu gibi inşallah bugünde çalışmalarımız sürecektir."dedi.

"İlçemizi 2023 Hedeflerine Hep Birlikte Taşıyacağız"

Belediye Başkan Adayı Demirci son olarak; "Tevazu, Samimiyet, Gayret ile ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET prensibinden hareketle çıktığımız bu yolda yüce Allah'a şükürler olsun ki partimiz, bize bir kez daha hemşerilerimize hizmet etmenin kapısını açmıştır. İnşallah 31 Mart 2019 günü yapılacak seçimde önce Allah'ın sonrada Akkuşlu hemşerilerimizin desteğiyle ilçemizi 2023 hedeflerine hep birlikte taşıyacağız" diyerek sözlerini noktaladı. 

.

 
Bu haber 3270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum