BURHANİYE PARKLAR İLE NEFES ALIYOR

BURHANİYE PARKLAR İLE NEFES ALIYOR
22 Ocak 2019 - 12:40
BURHANİYE PARKLAR İLE NEFES ALIYOR

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yeni bir Burhaniye inşa ederken 38 mahallesinde park alanları ve yeşil alanlar oluşturarak vatandaşlara nefes alabilecekleri mekânlar kazandırıyor. 5 yıl boyunca toplamda 67 bin metrekarelik(m2) alana 42 park yapan Burhaniye Belediyesi yaptığı yeşil alanlar ile birlikte toplamda 138 bin m2 park ve yeşil alanı ilçeye kazandırdı. 5 yıl boyunca kişi başına düşen yeşil alan miktarını %66 arttıran Burhaniye Belediyesi daha yeşil bir Burhaniye için yeni çalışmalarına devam ediyor.

Göreve geldiği günden bugüne, insan hayatını en önde tutan, bu yönde çalışmalarını devam ettiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Burhaniye halkı için sunarken, Belediyeciliğin getirdiği rutin işleri de en iyi şekilde yerine getiriyor. Belediye Başkanlığı görevini üstelendiğinden bu güne kadar Burhaniye için toplamda 138 binm2’lik park ve yeşil alanı ilçeye kazandıran Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal kişi başına düşen yeşil alan miktarını da arttırarak Burhaniye’nin yeşiline yeşil katmaya devam ediyor. İçerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanlarının bulunduğu toplamda 42 park mahallelere nefes aldırırken, vatandaşların da bir araya gelmelerine imkân sunan sosyal donatı alanları oldu.

7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARIMIZIN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Burhaniye ilçe sınırlarındaki 38 mahalleyi daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Bugüne kadar 42 yeni parkımızı hizmete açtık. Yeni açılacak olan parklarımızın da yapımına devam ediyoruz. Mevcut parklarımız da ise yenileme ve bakım çalışmaları yapıyoruz. Burhaniye’mizde 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldikten sonra ilçemize yeni parklar, yeşil alanlar kazandırmak adına projeler geliştirdik. Geldiğimiz noktada çok sayıda parkı ilçemize kazandırdık. Yeşil alan miktarını artırmayı başardık. Burhaniye’mizde parklar vatandaşlarımızın buluşma noktası haline geldi. Burhaniye Belediyesi, birbirinden renkli çocuk oyun alanlarının, doğayla bütünleşip keyifli zamanlar geçirilebilecek yeşil alan ve spor ünitelerinin yer alacağı parklar ile Burhaniye’nin çehresini değiştirmeye devam edecek” dedi.

 
Bu haber 2848 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum