KARTEPELİ MİNİKLER KARCAN İLE BULUŞTU

KARTEPELİ MİNİKLER KARCAN İLE BULUŞTU
22 Ocak 2019 - 08:55
KARTEPELİ MİNİKLER KARCAN İLE BULUŞTU

 

Kartepe Belediyesi’nin 2018-2019 yılı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği ücretsiz çocuk tiyatroları ‘’Karcan ile Sinco’’ adlı oyunla devam etti.

 

 

Kartepe Belediyesi tarafından kültür- sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk tiyatrosunda bu hafta, “Karcan ile Sinco” oyunu sahnelendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen oyunda anlamlı bir konu ele alındı. ‘’Çevre duyarlılığı’’ temasının işlendiği oyuna Kartepeli minikler yoğun ilgi gösterdi.

 

KARTEPELİ MİNİKLER KARCAN İLE BULUŞTU

Kartepe Belediyesi’nin sevimli maskotuKarcan, Kartepeli minikler ile bir araya geldi. 45 dakika boyunca oyunu dikkatle izleyen çocukların tiyatro sonunda Karcan’a olan sevgisi görülmeye değerdi.

 

ÇEVRE DOSTU KARCAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Doğa sevgisi ve çevre bilincinin mizahi bir dille anlatıldığı oyun, Karcan’ın ormanda yaşayan sevimli hayvanlar ile maceralarını konu aldı. Çevre kirliliği sebebiyle bitkilerin ve hayvanların zarar gördüğünü Kartepeli miniklere anlatan Karcan, çevre temizliği ve doğayı korumaya yönelik çok önemli mesajlar verdi. Oyun çıkışı Kartepe Belediyesi’nin sevimli maskotuKarcan ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarışan çocuklar, Karcan’ın maceralarını merakla beklediklerini ifade etti. Çocuklarının mutluluğuyla mutlu olan ebeveynler, Kartepe’de çocuklara yönelik düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini iletti.

 

 
Bu haber 3683 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum