Tarım Arazileri Koruma Altına Alındı, Çiftçiler Rahat Etti
Tarım Arazileri Koruma Altına Alındı, Çiftçiler Rahat Etti
MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Hayata geçirilen çalışma ile 500 dönümlük tarım arazisi koruma altına alındı, bölgede ikamet eden çiftçiler rahat bir nefes aldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere yataklarını güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Saruhanlı’nınGökçeköy Mahallesinde de dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalışma ile 500 dönüme yakın tarım arazisi yağışlı havalarda sular altında kalmaktan kurtuldu. Mahallede çiftçilik ile uğraşan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Yağışlı havalarda bağlarını bile budamaya gidemediklerini söyleyen vatandaşlar, MASKİ’nin çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“Tarım arazilerimiz sular altında kalmaktan kurtuldu”
Mahalle Muhtarı Zafer Deşek, “Çalışmadan çok memnunuz. Allah razı olsun. Efsane Başkan Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. 500 dönüm arazimiz sular altında kalmaktan kurtuldu. Hizmetlerin devamını bekliyor, Cengiz Başkanımıza selamlarımızı iletiyoruz” dedi.