Kıvırcık 'tan Başkan Çelik'e tebrik ziyareti

Kıvırcık ’tan Başkan Çelik’e tebrik ziyareti

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek, yeniden Şehzadeler Belediye Başkan adayı gösterilmesi nedeni ile tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ı makamında misafir etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i yeniden Şehzadeler Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi nedeni ile tebrik eden Kıvırcık “Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i yeniden Şehzadeler Belediye Başkan adaylığına gösterilmesi nedeni ile tebrik ediyorum. Değerli Başkanımız görev yaptığı Başkanlık süresince Şehzadeler halkının büyük sevgisini kazandı. Halkımızın taleplerine kulak vermesi ile halkın gönlünde taht kurdu. Genel Merkezimizde yaptığı saha çalışmalarında bunu en iyi şekilde görmüştür. Ömer Başkanımız Şehzadelerin Belediye Başkanı olarak inşallah bir beş yıl daha hizmet ederek, hizmet çıtasını daha da yukarılara çekecektir. Değeli Başkanıma hizmetle dolu hayırlı bir beş yıl daha diliyorum. Manisamız ve Şehzadelerimiz için hayırlı olsun inşallah” dedi.

“ELBİRLİĞİ İLE ŞEHRİMİZE DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Ziyareti nedeni ile Kıvırcık’a teşekkür eden Başkan Çelik “Değerli Vekilimiz ile geçmişe dayalı bir hukukumuz var. Birlikte bir yol yürüdük ve Manisamıza hizmet ettik. Şuan da kendisi Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Şehzadelerimize yapılacak olan hizmetlerle ilgili en büyük destekçimizden birisidir. Bugüne kadar vermiş olduğu destekler nedeni ile de çok teşekkür ediyorum. İnşallah elbirliği ile hep beraber daha güzel hizmet edebilmek için çaba sarf edeceğiz.  Bugün bizleri ziyaret eden değerli Milletvekilimize nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum” dedi.