BÜYÜKŞEHİR YOL ÇALIŞMALARINA REYHANLI'DA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR YOL ÇALIŞMALARINA REYHANLI’DA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), gerek altyapı gerek üstyapı çalışmalarında dünya standartlarında kaliteli hizmetler üretmeye devam ediyor.

Hatay halkının gelişmiş şehir ve ülkelerde yaşayan vatandaşların yararlandığı olanaklardan yararlanması için gereken çabayı gösteren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassasiyetiyle çalışan HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’daki hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlara nitelikli ve kalıcı hizmetleri sunmak için ekipman ve donanımlarını sürekli yenileyen HBB ekiplerinin yol çalışmalarındaki son durağı Reyhanlı oldu. Beşarslan, Kuşaklı, Mehmetbeyli ve Karahüyük mahallerinde beton asfalt serim çalışması gerçekleştiren ekipler, Beşarslan ve Kuşaklı mahallelerinde çalışmaların tamamlandığını, Mehmetbeyli ve Kuşaklı mahallerinde ise yol çizgilerinin çekilmesiyle yolların tamamlanacağını ifade etti.

Büyükşehir ekiplerinin hayata geçirdiği çalışmalarla rahat nefes alan Reyhanlılılar, hizmetlerin ulaştırılmasına öncülük eden Başkan Savaş’a ekipler aracılığıyla teşekkürlerini iletti.