MHP Balıkesir İl Başkanından Ekrem Yavaş'a Destek Ziyareti

MHP Balıkesir İl Başkanından Ekrem Yavaş’a Destek Ziyareti

Sındırgı’da Cumhur ittifakının adayı AK Partili Belediye başkanı Ekrem Yavaş’a MHP İl Başkanı Orhan Dereli ve il yönetiminden destek ziyareti gerçekleştirildi. İl Başkanı Dereli’ye il yönetimi, Sındırgı MHP ilçe başkanı İsmail Tavşanoğlu, Sındırgı ilçe teşkilatı ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla Meclis Üyeleri eşlik ettik. Cumhur ittifakının 24 Haziran seçimlerinden bu yana en güçlü olduğu Sındırgı ilçesinde birliktelik devam ediyor.

Milletin bekası için Cumhur ittifakının önemli olduğunu belirten MHP İl Başkanı Orhan Dereli “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak cumhur ittifakı adayımız, mevcut belediye başkanımız Ekrem Yavaş’ı ziyaret ettik. Cumhur ittifakı olarak yanında olduğumuzu belirtmek için ziyarette bulunduk. Belediye başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Biz sadece seçimlerde değil 1 Nisan’dan sonra da kol kola, omuz omuza bu milletin bekası için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Balıkesir ve Sındırgı’da Cumhur ittifakı kazanacaktır.” Dedi.

Ziyaretleri için heyete teşekkür eden Cumhur İttifakı adayı ve mevcut belediye başkanı Ekrem Yavaş “ 31 Martta ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Tabi ki bu yerel seçimde iki ayrı parti ama tek bir yürekle Cumhur ittifakı adaylarını gösterdi. Diğer tarafta da Millet ittifakı adı altında bir iitfak var. Neticeleri bakımından genel seçim havasında olacak bir seçimdir. Yerel seçimlerin ötesinde olacak bir hadisedir. Çünkü ülkemizin doğusundan batısında PKK, FETÖ gibi örgütlerin bu ülke için planlarını aslında deşifre eden bir ülke de yaşıyoruz. Bunların yok edilebilmesi için 31 Martta %50nin üzerinde oy alarak hem Sındırgı’da hem Balıkesir’de hem de bütün Türkiye’de inşallah Cumhur İttifakı zafere ulaşacaktır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak güçlü bir şekilde bir olduğumuzu beraber olduğumuzu göstermek adına bugün çok kıymetli MHP il başkanımız ekibi ve teşkilatı ile birlikte ziyarete geldiler.  Sındırgı’da onları ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Çıktığımız bu yolda Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.  Beraberce inşallah 31 Martta zafere koşacağız. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık eylesin inşallah. “ sözlerine yer verdi.

Makam ziyareti sonrasında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş heyete Güreş evi, hanımeli çarşısını gezdirdi.